Costa de Lisboa

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en een levendige plek waar geschiedenis en heden elkaar ontmoeten. De geschiedenis is goed bewaard gebleven, op elke hoek en in de met keien geplaveide straten van het historische centrum van Lissabon vindt men nog stukjes van oude verhalen. Een van de beste steden van Portugal om te bezoeken.

Lissabon is een moderne, levendige en kosmopolitische stad, gastheer van grote evenementen en een echte hoofdstad met cultuur, mode, winkels, kunst, gastronomie, sport en nog veel meer! U kunt opgaan in de oude Portugese ziel tijdens het luisteren naar de Fado muziek, wandelen door de met keien geplaveide straten van de wijk Baixa, Belem bezoeken om de beroemde Pastel de Nata te proeven of het leven in de stad bekijken vanuit een van de vele wijnbars en genieten van de sfeer.

Uitstekende golfbanen met een ruime keus vindt men een paar minuten van de stad - dus waarom een citytrip niet combineren met een paar dagen golf? Langs de kust naar het westen vindt u de plaatsen Estoril, Cascais en Sintra, plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn, bekend om de uitstekende zandstranden, historische bezienswaardigheden en een ruime keus aan restaurants en bars. Voor meer informatie over evenementen in Lissabon bezoekt u www.visitlisboa.com

Bekijk vakantiehuizen