Restaurants aan de Costa Prata

Door Team Portugal 365 op maandag 30 juni 2014.
Categorieën:Eten

Voor de vakantiegangers aan de Zilverkust (Costa Prata) beschrijven wij hier enkele restaurants met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

 

Rio Cortiço Lagoa

Wij vinden dit een geweldig restaurant vanwege zijn simpele maar verse keuken en om het mooie uitzicht op de Obidos Lagune en de Atlantische Oceaan. Er is voldoende plek voor zowel binnen als buiten, buiten kunt u uit de wind achter het glas genieten van het prachtige uitzicht. Ze serveren eenvoudige Portugese vis gerechten. Voor de niet vis liefhebbers zijn ze flexibel genoeg om andere gerechten klaar te maken.

Dit restaurant is te vinden aan de top van de heuvel bij de “mond” van de Obidos Lagune. Vanuit het Praia del Rey resort rijdt u over de M573, langs Royal Obidos. Volg vervolgens de borden naar Rio Cortiço Lagoa.

Tel: +351 912 019 525
Website: http://www.riocortico.com

 

Restaurant Argento

Als u op het strand van Praia del Rey bent kunt u kiezen voor de uitzichten van de Atlantische Oceaan en de Berlenga eilanden in restaurant Argento op het “Village Square”. Dit Italiaanse restaurant serveert simpele Italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s of een heerlijk vis of vlees gerecht. Dit restaurant is iets duurder dan de andere typische Portugese restaurants aangezien dit een 5* setting is.

Als u door het Praia del Rey resort rijdt volg dan de borden Vila Praia of Beach front Residences (of als u al op het strand van Praia del Rey bent neem dan de trap naar boven). Volg vanaf hier de borden restaurant Argento. 

 

Royal Obidos Clubhuis

Ook voor degenen die geen golf spelen, raad ik het Royal Obidos clubhuis aan. De architectuur van het gebouw en het ongerepte mooie uitzicht op de oceaan maakt dit de moeite waard om hier langs te gaan. Genieten van simpele en gemakkelijke maar goed voorbereide gerechten op basis van de Portugese keuken of de  traditionele 'internationale' gerechten zoals de club sandwich of de hamburgers. Perfect voor een lekkere lunch.

Tel: (+351) 262 965 227