Stay & Surf arrangement

Het surfpakket bestaat uit verblijf in de surfers lodge en twee surflessen per dag (excl. aankomst en vertrek dag). De surflessen worden in de ochtend en in de middag gegeven en duren 90 minuten per les. Kiest u voor het surfpakket voor 7 dagen of langer, dan krijgt u een gratis welkom diner. U kunt kiezen uit comfortabele suites of tweepersoonskamers, als uw budget wat kleiner is dan kunt u ook kiezen voor een kamer met een stapelbed. 

De prijs is gebaseerd per kamer (max 2 personen) met twee losse eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Voor de prijzen voor een suite of kamer met stapelbed kunt u ons mailen naar: info@portugal365.com

Prijzen in euro's:

Laag seizoen (November t/m Maart) accommodatie + 20 lessen (10 lessen per persoon)
Week: 1.118,-

Hoog seizoen (April t/m Oktober) accommodatie + 20 lessen (10 lessen per persoon)
Week: 1.468,-

Kinderen onder de 10 jaar krijgen 25% korting. (Dit wordt later verrekent)

Bekijk vakantiehuizen

Surfen in Portugal

De surfleraren van de Lodge zullen je alles leren wat betreft surfen, ze zullen op het droge en in het water oefenen. De lessen worden gepland aan de hand van het getij van de zee.
De groepen zijn klein, het maximum is 6 deelnemers per leraar. Zo is er ruimte voor zoveel mogelijk individuele aandacht. Massale excursies met iedereen op het zelfde moment op hetzelfde strand zal hier dus niet voor komen. We willen de deelnemers alle aandacht geven die ze nodig hebben.

Tijdens deze lessen leer je de basis van het surfen, de regels, het gedrag en niet te vergeten de veiligheidsvoorschriften. Door middel van specifieke oefeningen wordt het lichaam zoveel mogelijk voorbereid op het surfen. De oefeningen zullen op een leuke en speelse manier aangeboden worden.

Er zijn twee lessen per dag, een in de ochtend en een in de middag. Elke les duurt 90 minuten, na de les keert iedereen terug naar de Lodge. De lessen worden gefilmd, zo kunnen alle deelnemers zien waar het nog mis gaat of wat er al erg goed gaat! Het komt wel eens voor dat de leraar een groepsanalyse wilt doen, dit wordt gedaan in onze eigen film kamer.

Het zal geen makkelijke week worden, maar wel een week met enorm veel plezier!